2010. július 28., szerda

15. nap- Leon

Udv mindenkinek!
Itt vagyunk Leonban egy eleg durva dupla gyilkolos, sivatagos nap utan. 2 nap alatt 81 km-t tettunk meg, ez meg elmenne, bar onmagaban ez is rekordnak szamit, de mindezt sivatagi korulmenyek kozt. Iszonyat durva volt. CSak az oroszlanok hianyoztak, mert azert inkabb hasonlitott a taj a szavannara, de arra nagyon. Ja es a 15 kilos es Attilanak 18 kilos zsakjarol nem is beszeltem...
Ma vegre megint albergueben alszunk( zarandokszallas) donativo volt, tehat annyit amennyit akarsz annyit adsz, de van reggeli. Bevasaroltunk ma minden fonimat, nagyon jol laktunk, hot dogot csinaltunk :)
Egy kicsit a kornyekrol: holnaputan mar hegyekben leszunk, ott huvosebb lesz. Mindenhol lehet latni kifuggesztett spanyol zaszlokat, a vb miatt. Mondta Sergio, h ez most elegge osszehozta az embereket, mert ugye egyebkent mindenki fuggetlenedni akar. Most mindenki buszke arra h spanyol. Ez igy van jol. En is buszke vagyok arra h magyar vagyok :) (annak ellenere, h nem jo a magyar foci :P )
Eddig 2 magyarral talalkoztunk konkretan a Caminon, most egy sraccal ugyancsak Kecskemetrol, Balintnak hivjak.
Mar csak 300 km van hatra, de lesznek hegyek, igy lehet csak 10 nap alatt erunk le, nem 9, viszont ez meg csak SAntiago, utana jon a vilagvege, es furdunk egyet, majd onnan haza Madridba (jo madridista). Onnan mar tenyleg haza Bpre.
Hamarabb fogunk elore lathatolag hazaerni, ami nem is gond, de meg azert mindig van hatra 300, viszont 440 a hatunk mogott!
Na mara ennyit, mostmar lesznek nagyobb varosok, remeljuk lehet majd tobbet netezni es irni nektek.
Kozben kerdezhettek megprobalok valaszolni.
Ja es meg egy kis sztori ami miatt dagad a mellem: ma mikozben kezzel mostuk a ruhankat beszelgettem egy olasz csavoval angolul. Kozben a wcn volt egy oregebb koma is, kijon, mondja h mintha angolt hallana. Megkerdezi h honnan vagyok, amerikabol? mondom nem. Brit vagyok? Nem. Megkerdem miert, o honnan van? Mondja amerikabol. Azt nem akarta elhinni h magyar vagyok :P kerdi hogy tanultam meg :) mondom a suliban, de pl Raksi elvtarsnak is nagy szerep jutott az amerikai kiejtes fejleszteseben :P Ezuton is kosz :D
Sziasztok

2 megjegyzés:

  1. Azért mi (Király szülők) is minden nap olvassuk a bejegyzéseket, és összevetjük az Attila által küldött napi SMS-ek tartalmát az Általad írtakal. Eddig nem buktatok le :), ugyanazt írtátok (csak Attila nem említette az oroszlánokat:) ... vagy összebeszéltetek, és közben meg ott dekkoltok Barcelonában és csajoztok meg piáltok :). Na jó, ez csak ugratás volt, naponta itt izgulunk értetek. Vigyázzatok Magatokra! (Jó, hogy van ez a blog!)

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!
    Képzeljétek, tegnap találkoztam egy sorstársatokkal, aki akkor épp pár órája jött vissza Magyarországra a Caminoról. Ferenczi Csabiról van szó, Gergő, te talán ismered (Fafe elődje, most Olaszországban él.) Alig ismertem rá, szakállat növesztett, meg csomót fogyott az úton. :) Ő 3 hét alatt csinálta meg egyedül az egészet a legelejét kivéve.
    Remélem jól vagytok, jelentkezzetek! :)

    VálaszTörlés