2010. július 26., hétfő

13. nap

Udv mindenkinek!
Most ismet lett egy kis idom irkalni nektek, ugyhogy el is kezdem. Most eppen egy kis falubol irok, egy alberguebol, Palencia megyeben ez lesz az utolso napunk, a hatarhoz kozeli kis falucskaban alszunk. Errefele a taj unalmas egy kicsit, olyan mint az Alfold, csak 800 m rel magasabban. Vasarnaponkent nincs nyitva semmi, itt komolyan veszi mindenki az Ur napjat(ugye amit meg kell szentelni). Ami meg furcsa, hogy minden kis faluban van jatszoter, es nem is vmi lepukkant, hanem egesz ujak, ezzel gondolom biztositjak h legyenek ott is gyerekek, bar ez onmagaban nem eleg. :) Sok a fecske a falvakban, egyik majdnem lekakkantotta a kenyeremet, nem sokon mult.
A napirendunk altalaban igy fest: reggel 5, vagy 5:30kor kelunk, attol fugg h mennyit akarunk menni, negyed 7re elkeszulunk, elindulunk es megyunk kb a sziesztaido elejeig, mostanaban edigre megvolt a napi adag is, ma kicsit kevesebben allunk, mert eppen netezek :P de 32nel alklunk most. Ezutan fozocskezunk, vettunk Barçaban 2 palackot, azzal lehet levest, vagy tesztat, v akarmit csinalni. En leginkabb kenyeret eszek, nagy mennyisegben, neha 1-2 gyumolcs, felvagott, kolbasz is szerepel az etlapon. Meg a csokis keksz ami nagyon bejon, ez az energiabomba.
Holnaputan Leonban szeretnenk aludni, egy albergueben. Onnan fogok legkozelebb jelentkezni, Marti legyszi szolj mar a tavalyi genlakosoknak, h van ez a blog, sztem ok is olvasnak, csak vmiert elmaradt h szoljak. E. Gergo, Maccsi, Ivanics B, Varjasi kollega, es Jaky ur. Koszi!
Udv mindenkinek!

4 megjegyzés:

  1. Hazaertunk a tengerrol. Remelem, neked is akkora elmeny lesz a tura (biztos vagyok benne), mint nekunk a kirandulas, gyakran emlegettunk, hianyoltunk. Lorand azt uzeni, hogy puszil, vigyazz magadra, mert agyon vag. Holnap tekerunk haza Szegedre. Apa

    VálaszTörlés
  2. Büszke vagyok a haladra, Gergő! :D
    Mit jelent az az albergue?
    Annyi még, hogy nem rég láttam egy US részt, melyben Bear beöntést adott magának, mert vmitől a felül bement vizet kihányta, na mindegy; de ha kiszáradtok, akkor mostmár tudod, hogy pótold a vizet. :D
    Annyi kérdésem lenne még, hogy arrafelé vannak források, vagy inkább shoppingoljátok a piát? :D
    Netán mindkettő?
    Na jólvan mára ennyi, kellemes túrázást. :P
    Take care.
    MSz

    VálaszTörlés
  3. Csa Geri!
    Mint Burgosban, igy Leonban is csodalatos katedralis van.
    Remelem, lesz idotok megnezni!
    Hajra, de egyel valami tartalmasat!
    Pali

    VálaszTörlés
  4. koszi a biztatast!
    Szabi: vannak forrasok mindenfele

    VálaszTörlés