2010. augusztus 10., kedd

28. nap- Muxia-oceanpart

Megerkeztunk Muxiaba az oceanhz, vegul nem 3 hanem 4 nap alatt erunk ki SAntiagobol a vilagvegere, de ez a kis kitero megerte nagyon. Mindketten furodtunk az oceanban, eloszor rettenet hideg, meg iszol belole es sos is, es nyugatra nincs semmi nehany hajon kivul. Meg izlelgetjuk az ocean szot, rendszerint tengernek csufoljuk. ma meg 5kmet lenne jo menni, de hallottuk, h itt is kapunk vmi oklevelfeleseget, igy eljottunk, ingyen volt a net, hat egyertelmu h leultunk irni gyorsan vmit.
Mar csak 31 km hianyzik, utana indulunk haza. Megnezunk egy naplementet, ottalszunk Finisterreben, majd masnap Santiago busszal, este vonat Madridba, igy nem kell fizessunk semmit szallasra, reggel 8 utan erkezik a vonat, utana este megy a repcsi, lesz meg fel napunk Madridban. (Attila orul h nem kell varost nezni). Na mara ennyit, lehet meg holnap irok vmit, nem biztos.
j es a Compostelas bejegyzes az a 25. nap volt, csak mindig osszekeverjuk a turanapot az ittlet napjaival. Szoval 24 nap kellett eljutni Santiagoig, mondjuk 23 is eleg lett volna. Remelem a mai szamozast nem irtam el, a naploban konnyu megcsinalni a ++ muveletet(C++:P ).

2 megjegyzés:

  1. Jól van, kis kockulás meg van itt is, egészséges vagy. :D
    Igazán pöpecek vagytok, hogy elvileg egyben megcsináltátok ezt a túrát, grat hozzá...azért a fényképezőért kár, hogy én is megemlítsem...ha a Svindlerek lettek volna, visszaadták volna... :D
    Sajnos most nem tudok írni többet, jó utat majd vissza felé.
    Egyéb: ez a 9:38, ami szerint elvileg bejegyzezted ezt a bigyót, ez amerikai idő?
    MSz

    VálaszTörlés
  2. Csa Geri!

    Gratulalunk!

    Jo es biztonsagos utat haza!

    Pali

    VálaszTörlés