2010. augusztus 7., szombat

24.nap- Santiago de Compostela

Megerkeztunk! Eloszor is szeretnem mindenkinek megkoszonni, hogy szurkolt/imadkozott/gondolt rank! Nem egyszer ez ejtett at a melypontokon, koszonjuk!
Nem semmi belegondolni, hogy mennyit is mentunk valojaban, en most fel sem tudom fogni. 750 km... most nem tunik annyira soknak, majd ha terkepen latom, talan akkor :) Meg hatravan az oklevel feleseg beszerzese, tobb szazan allnak sorba, sokat kell majd varni, viszont itt ingyen van a net az albergueben. Ami pozitiv :)
Ma csak 10 km-t tettunk meg, hogy legyen helyunk, vegul ez be is jott, talalkoztunk a szobankban 3 magyarral, ok az eszaki utat csinaltak(mi a franciat). Mondtak h ez nehezebb, mert tele van dombokkal, hegyekkel meg ilyenek, mondtak h 1200ra felmentek. Mondtam h mi 1500ra meg 1300ra is, kozben ott volt a Meseta, a sivatag, hat az egy evolucios szelekcios kornyezet, az tuti. Ja es mondtak h kemeny 30akat mentek 12 kilos zsakokkal. Nem volt szivunk elmondani, h Attilanak 17-18kilos, nekem meg 15 koruli zsakjaink vannak, es volt mikor 43at mentunk egy nap... :) Mondjuk a peregrinok tarsasaga alapbol zizinek nez minket :) Lehet azok vagyunk, tudjatok: fiatalsag, bolondsag.
Ma vegre furodtunk egy jot, nagyon jolesett:) Szerzek majd jo kis Santiagos polot, abba tervezek hazamenni.
Megegyszer nagy koszonet, es hatalmas puszi nektek! :)
Udv, Gergo & Attila

4 megjegyzés:

  1. Hatalmas! Várunk haza ;) Egy welcome-party részletes élménybeszámolóval összekötve? :)

    VálaszTörlés
  2. Valaki azt kérdezte tőlem, hogy izgulunk-e. Ekkor villant rajtam végig, hogy akár idegesek is lehetnénk, hogy hogy fogjátok bírni, biztonságban vagytok-e. Bennem egy pillanatig sem volt félelem, tudtam, gyalogolni tudtok mindketten, másrészt ezt a nagy vállalkozást nem tudod lelki háttér nélkül megtenni, volt aki vigyázzon rád! Hála érte! Apa

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok Gyermekek (azaz Felnőttek)!

    Hogy Sanyihoz csatlakozzam, mi, Király szülők bizony végig izgultunk, nekem(Király fater) igazság szerint mindig összerándult a gyomrom, ha Rátok gondoltam. De csak azért, mert attól tartottam, valami Rajtatok kívül álló dolog nagy akadályt gördít az utatokba. Bár aban is bíztam, hogy egy ilyen akadályt is le fogtok küzdeni. Hogy megint Sanyihoz csatlakozzam, azt tudtuk, hogy gyalogolni tudtok. De hogy igazából majd milyen körülmények között, azt nem. Attila SMS-eiből úgy tünt, könnyedén veszitek az akadályokat. Csak egy-egy elejtett szóból (pl. a "sivatag") gondoltuk, hogy azért ez nem az a kifejezett leányálom. Szóval gratulálunk, bár szerintem még mi sem tudjuk felfogni (és lehet, hogy sohasem fogjuk), mihez.
    De azért továbbra is vigyázzatok Magatokra, mert várunk haza Titeket! Csavargók:)!
    (Péntek 13-án repülni!? ... Reméljük a fekete macskák csak a lábatokhoz dörgölőztek az úton, nem futkostak keresztül előttetek!:)

    VálaszTörlés
  4. Koszonjuk a hozzaszolasokat :) ma Muxiaban vagyunk az ocean parton. Holnap Finisterre es utana hazafele
    Andris: Erkezesunkkor a genlakban alszunk :P de kesobb is lehet :)

    VálaszTörlés